Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 071-3414444
  • info@vdsalm.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Onafhankelijk advies

De onafhankelijk assurantieadviseur is een persoon die u adviseert over risico's of het voorkomen ervan en het afsluiten van een verzekeringen. Een assurantie is dan ook niets meer dan een verzekering. Dit doet hij zonder enige verplichting bij welke verzekeraar dan ook, waardoor u mogelijk voorkomt een minder passend product geadviseerd krijgt dan elders mogelijk is. Een onafhankelijk adviseur zal elders adviseren indien dat beter aansluit op uw situatie. Géén productie eisen en zeker géén belangenverstrengeling.

In Nederland zijn er verschillende verzekeraars waarbij u een verzekering kunt afsluiten. Dit kunnen kleine, maar ook zeer grote verzekeraars zijn. Daarbij is het mogelijk dat u bij de ene meer premie betaalt dan bij de andere of een aanzienlijk beperkte dekking aangeboden ten opzichte van elkaar.

De adviseur helpt u bij het kiezen van de juiste verzekeraar en de beste verzekering. Deze heeft immers veel verstand van zaken. Qua prijs kan het inschakelen van een adviseur het verschil maken. Ook wanneer het gaat over voorwaarden, wordt advies gegeven.

AA-assurantie BV van der Salm is volledig vrij in zijn advisering. Wij proberen voor onze klanten de beste keuze te maken uit vele aanbieders op de markt. Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen of verzekeraars onder te brengen.

Wij zijn lid van de coöperatie Connect Assuradeuren U.A. Connect Assuradeuren heeft volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeraars. De samenwerking met Connect Assuradeuren biedt tal van voordelen. Als gevolmachtigd agent neemt Connect Assuradeuren de taken van de volmachtgevers op het gebied van acceptatie en schade over. Dat is sneller en efficiënter. Wel zo fijn als u prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service. Maar er is geen verplichting om verzekeringen onder te brengen bij Connect Assuradeuren.

AA-asurantie BV van der Salm is een onafhankelijk assurantiekantoor met aangesloten specialisten op meerdere gebieden. Op zoek naar een goede Aansprakelijkheids verzekering of arbeidsongeschiktheid verzekering? Wij helpen u graag.

Vraag snel een vrijblijvend en gratis adviesgesprek bij ons aan!